VINDUER OG DØRE

Arbejde med udskiftning af vinduer og døre hos private og erhverv er en meget stor del af Monteras hverdag. ​Uanset om du skal skifte et enkelt vindue eller samtlige vinduer og døre i huset, er det utrolig vigtigt med faglig rådgivning. ​

Langt de fleste vinduer, vi monterer, er træ/aluminium. Træ/aluminium vinduer koster som udgangspunkt ca. 25% mere end et normalt færdigmalet trævindue – men så slipper du også for at male og vedligeholde dine vinduer fremadrettet. Derudover er det samtidig en mulighed for at få én farve udvendig og en anden farve indvendig uden merpris.​

​​Det er vigtigt for os, at vi leverer og monterer vinduer i høj kvalitet og at vinduerne også er opdaterede i forhold til høj isoleringsevne. Vi samarbejder med de fleste facadeelementfabrikker i Danmark gennem BYGMA, men vores primære samarbejdspartner er Rationel. Rationel er i dag Danmarks største vinduesleverandør og er i samme koncern som Velux og Velfac.

På Rationels hjemmeside www.rationel.dk kan du se priser og bruge Rationel App www.rationel.dk/app. App’en giver dig mulighed for uploade billeder af dit hus og lege med, hvordan dit hjem kommer til at se ud med nye vinduer.

​Når vi påtager os en vinduesudskiftningsopgave er alt som udgangspunkt med i prisen, så der ikke kommer uforudsete, ukalkulerede udgifter. Montera Danmark A/S er certificeret Energivejleder og det er meget vigtigt for os at have øje på energioptimeringer – både for at skåne miljøet og din pengepung.

montera

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!