VINDUER OG DØRE

Arbejde med udskiftning af vinduer og døre hos private og erhverv er en meget stor del af Tømrerfirmaet Søren Vægters hverdag. ​Ligegyldigt om du skal skifte et enkelt vindue eller samtlige vinduer og døre i hele huset, er det utroligt vigtigt med faglig rådgivning. ​

Langt de fleste vinduer vi monterer er træ/aluminium. Træ/aluminium vinduer koster som udgangspunkt ca. 25% mere end et normalt færdigmalet trævindue – men så slipper du også for at male og vedligeholde dine vinduer. Derudover er det samtidig en mulighed for at have en farve udvendig og en anden indvendig uden merpris.​

​​Det er vigtigt for os, at vi leverer og monterer vinduer i høj kvalitet, der også er opdaterede i forhold til høj isoleringsevne. Vi samarbejder med de fleste facadeelementfabrikker i Danmark gennem BYGMA, men vores primære samarbejdspartner er Rationel. Rationel er i dag Danmarks største vinduesleverandør og er i samme koncern som Velux og Velfac.

På Rationels hjemmeside www.rationel.dk kan du se priser og bruge VinduesDesigner www.vinduesdesigner.dk – som giver dig mulighed for uploade billeder af dit hus og lege med, hvordan dit hjem kommer til at se ud med de nye vinduer.

​Når vi påtager os en vinduesudskiftningsopgave er alt som udgangspunkt med i prisen, så der ikke kommer uforudsete, ukalkulerede udgifter. Tømrerfirmaet Søren Vægter er certificeret Energivejleder og det er meget vigtigt for os at have øje på energioptimeringer – både for at skåne miljøet og pengepungen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!