OM MONTERA

Montera er Danmarks eneste landsdækkende og Nordens største inventarmonteringsselskab. Vi er betroede servicepartner for bl.a. IKEA, Elgiganten, Reform, RotPunkt og Vordingborg og har siden 1999 opbygget stor erfaring, som tømrervirksomhed med speciale i montering af køkkener, bad og garderobe. Efter at vi i Montera Gruppen har monteret mere end 2.000 bordplader, 25.000 køkkener og 50.000 garderober betragter Montera sig selv som en ekspert i montage. Vi stræber efter at levere kvalitet på alle niveauer – hvor en ordre ikke kan være for lille eller for stor. Vi er derfor et naturligt valg for både boligforeninger, erhvervsbygninger og private boliger.

Vi er over 170 medarbejdere i hele Norden, med over 35 i Danmark, og har derfor mulighed for at udføre opgaver i hele landet. Vi har tæt samarbejdsaftale med samtlige øvrige faggrupper – så vi kan hjælpe med din opgave, hvad end det måtte dreje sig om, fra A til Z. Vi tager os af al koordinering, så du kun har ét firma at tage dig af.

Tømrerfirmaet Søren Vægter er medlem at Dansk Byggeri (BYG), hvilket betyder, at du som kunde er sikret gennem BYG Garantiordningen.

Med Byg Garanti er du sikret​

Sørg for at vælge en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, så er du automatisk sikret følgende:​

  • Din håndværker er godkendt af Dansk Byggeri
  • Du får automatisk adgang til Byg Garanti
  • Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.
  • 5 års fuld garanti efter arbejdet er færdigt

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du har valgt.​

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af BYG Garantiordning.

Et økonomisk sikkerhedsnet

Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien dækker i 5 år efter færdiggjort arbejde.

vekt-ikon

Love og krav

Alt arbejde udføres selvfølgelig i overensstemmelse med Dansk lovgivning. Vi leverer et færdiggørelsescertifikat med billeddokumentation på de opgaver, hvor dette er påkrævet.

tools-ikon

Professionelt udført

Montera garanterer professionelt udført arbejde på alle niveauer. Vi er først tilfredse når opgaven er afsluttet på det rigtige tidspunkt og til den aftalt pris.

key-ikon

Sikkert salg

Hvis du på et senere tidspunkt skal sælge din bolig, er det utroligt vigtigt at alt det arbejde der er udført i din bolig er udført håndværksmæssigt i orden og at dokumentationer er i orden, så du ikke står alene med ansvar og garantier

prosjekt-ikon

God projektledelse

Monteras projektledere håndterer alle kontrakter og aftaler. Du får énkontaktperson, der koordinerer arbejdet i henhold til de aftalte mål.

forsikring-ikon

Forsikring

Er uheldet ude og du skal gøre brug af din forsikring – så er Montera den rigtige samarbejdspartner. Vi vægter troværdighed og ansvarlighed højt og har mange års erfaring med at udfører arbejde for de danske forsikringsselskaber

Vi har selvsagt også alle de nødvendige arbejdsrelaterede forsikringer, sådan at du trygt at benytte Montera som samarbejdspartner