OM MONTERA

Montera er Danmarks eneste landsdækkende og Nordens største inventarmonteringsselskab. Vi er en betroet servicepartner for bl.a. IKEA, Elgiganten, Reform, RotPunkt og Vordingborg Køkkenet og har siden 1999 opbygget stor erfaring som tømrervirksomhed med speciale i montering af køkkener, bad og garderobe. Montera Gruppen har monteret mere end 2.000 bordplader, 25.000 køkkener og 50.000 garderober og vi betragter derfor os selv som lidt af en ekspert i inventarmontage. Vi stræber efter at levere kvalitet på alle niveauer – en ordre kan ikke være for lille eller for stor. Montera er derfor et naturligt valg for både boligforeninger, erhvervsbyggeri og private boligejere.

I hele Norden beskæftiger Montera over 170 medarbejdere, heraf mere end 35 i Danmark. Vi udfører opgaver i hele landet og har et tæt samarbejde med samtlige øvrige faggrupper inden for byggefaget – så vi kan også hjælpe med din opgave, hvad end det måtte dreje sig om. Vi tager os af al koordinering i dit byggeprojekt, så du kun behøver én kontaktperson.

Montera er medlem af Dansk Byggeri (BYG), hvilket betyder, at du som kunde er sikret gennem BYG Garantiordningen.

Med Byg Garanti er du sikret​

Sørg for at vælge en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, så er du automatisk sikret følgende:​

  • Din håndværker er godkendt af Dansk Byggeri
  • Du får automatisk adgang til Byg Garanti
  • Dækning mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr.
  • 5 års fuld garanti efter arbejdet er færdigt

Sådan er du sikret med Byg Garanti

Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du har valgt.​

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garantiordning.

Et økonomisk sikkerhedsnet

Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien dækker i 5 år efter færdiggjort arbejde.

vekt-ikon

Love og krav

Alt arbejde udføres selvfølgelig i overensstemmelse med Dansk lovgivning. Vi leverer et færdiggørelsescertifikat med billeddokumentation på de opgaver, hvor dette er påkrævet.

tools-ikon

Professionelt udført

Montera garanterer professionelt udført arbejde på alle niveauer. Vi er først tilfredse, når opgaven er afsluttet på det rigtige tidspunkt og til den aftalte pris.

montera

Sikkert salg

Hvis du på et senere tidspunkt skal sælge din bolig, er det utrolig vigtigt, at alt det arbejde, der er udført i din bolig, er udført håndværksmæssigt korrekt. Når dokumentationen er i orden, står du ikke alene med ansvar og garantier.

prosjekt-ikon

God projektledelse

Monteras projektledere håndterer alle kontrakter og aftaler. Du får én kontaktperson, der koordinerer arbejdet i henhold til de aftalte mål.

montera

Forsikring

Er uheldet ude og du skal gøre brug af din forsikring, så er Montera den rigtige samarbejdspartner. Vi vægter troværdighed og ansvarlighed højt og har mange års erfaring med at udføre arbejde for de danske forsikringsselskaber.

Vi har selvsagt også alle de nødvendige arbejdsrelaterede forsikringer, så du trygt kan benytte Montera som samarbejdspartner.

montera