HOVEDENTREPRISER

Lad Montera tage sig af det hele. Vi har mange års erfaring og vores Byggeafdeling har et solidt netværk af lokale samarbejdspartnere.

Hvad enten du har brug for en blikkenslager, autoriseret VVS-installatør, murer, entreprenør, autoriseret kloakmester, gartner, gulvsliber, gulvlægger, papdækker, låsesmed, autoriseret el-installatør, elektriker, maler, snedker, arkitekt, tegnestue eller ingeniør, eller du skal bruge solafskærmning, opsætning af et alarmsystem, isolering af din ejendom, integrering af ventilation eller opbygning af garderobe, køkken eller bad, kan vi altid hjælpe.

I næsten alle projekter, uanset om der er tale om en mindre opgave eller et større byggeprojekt, skal der involveres en del forskellige håndværkere fra flere faggrupper. Som menigmand kan det godt være svært at overskue at få koordineret de nødvendige håndværkere og samtidig skabe sig et økonomisk overblik. Lad Montera tage sig af det praktiske – helt fra start til slut. Vi har stor erfaring med alle typer entrepriseopgaver, hvad enten det er Fagentreprise, Hovedentreprise eller Totalentreprise.

Montera er certificeret Energivejleder, så der vil altid være det nødvendige fokus på fordelagtig energioptimering i dit renoveringsprojekt.​​

montera danmark
montera danmark

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!