Oplysninger om behandling af personoplysninger

Vi sikrer dine rettigheder i henhold til reglerne i persondataloven. Denne fortrolighedserklæring beskriver, hvordan vi indsamler og bruger personlige oplysninger samt oplysninger om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger.

Loven om behandling af personoplysninger er den vigtigste kilde til lovgivning inden for beskyttelse af privatlivets fred. I tilfælde af personoplysninger gælder direkte eller indirekte information, der kan knyttes til en fysisk person. Datatilsynet fører tilsyn med loven.

Følgende punkter er i brug i erklæringen:

Det relaterede: Dette gælder for personer, som de personlige oplysninger gælder for, eksempler på dette er brugere, kunder, medarbejdere osv.

Personlige oplysninger: Dette er oplysninger, der kan linkes til en bestemt person. Eksempler på dette kan være navn, telefonnummer, adresse osv.

Databehandler: Dette er de personer, der behandler personoplysningerne i overensstemmelse med aftalen med den dataansvarlige.

Behandlingsleder: Dette er den person, der bestemmer formålet med behandlingen. Den dataansvarlige er også ansvarlig for at beslutte, hvilke hjælpemidler der skal bruges til at behandle personoplysningerne. Det er denne person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​oplysningerne i overensstemmelse med loven.

Processer: Dette gælder for handlinger, der udføres på baggrund af de personlige data og omfanget af de handlinger, der er baseret på dataene. Eksempler på dette kan være indsamling, formidling eller andre former for tilgængeliggørelse og kompilering eller koordinering.

Sådan indsamler vi dine oplysninger:

Vi har flere måder at indsamle personlige oplysninger fra dig. En måde er gennem kilder, som du har påpeget eller direkte fra dig. En anden måde er at gå gennem nogen, der repræsenterer dig, eller ved at indhente oplysninger direkte fra andre private eller offentlige institutioner.

Vi indsamler kun personlige oplysninger, når det er nødvendigt i forbindelse med dine aftaler med os. Vi gør dette for at kunne tilfredsstille dine ønsker og behov som kunde eller partner.

Vi kan kun bruge dine personlige oplysninger, hvis vi har modtaget dit samtykke, skal du have givet os dette af din egen frie vilje. Du skal informeres om formålet med brugen af ​​oplysningerne, inden du godkender det.

Opbevaring af personlige oplysninger

Vi gemmer kun oplysninger, der er relevante for at kunne udføre vores forpligtelser i overensstemmelse med aftaler eller for at være i stand til at udføre en levering. Baseret på de tjenester, vi skal levere, begrænser vi brugen af ​​personlige oplysninger til, hvad der er nødvendigt.

Hvornår bruger vi de personlige oplysninger

Vi bruger kun de personlige oplysninger til marketing, leverandøradministrativt arbejde, kundeopfølgning eller til fakturering og levering af tjenester.

Hvor længe opbevarer vi oplysningerne

Opbevaringstiden for oplysningerne varierer afhængigt af det formål, hvortil den bruges, men vi opbevarer kun oplysningerne, så længe det er nødvendigt. Hvis oplysningerne ikke længere er relevante, sletter eller anonymiserer vi dem.

Hvad er de oplysninger, der bruges til

Vi bruger kun oplysningerne til at opfylde vores forpligtelser i kundeforholdet. Oplysningerne giver os mulighed for at styre dit forhold til os.

Hvordan beskytter vi oplysningerne

Gennem velplanlagt og systematisk arbejde beskytter vi informationssikkerhed ved hjælp af tekniske organisatoriske foranstaltninger og beskytter de lagrede personlige data mod uautoriseret adgang og brug. Hvis vi deler oplysningerne med en tredjepart, stiller vi tilsvarende krav til informationssikkerhed.

Hvem deler vi oplysningerne med

Vi videregiver kun dine personlige oplysninger til en tredjepart, hvis oplysningerne er til samme brug som beskrevet i denne fortrolighedserklæring. Hvis dine personlige oplysninger videregives til en tredjepart, sikrer vi, at oplysningerne er beskyttet. Vi sender kun personlige oplysninger til pålidelige partnere. Alle tredjeparter, der modtager de personlige oplysninger, har et ansvar for at sikre, at dataene behandles i overensstemmelse med loven.

Gemte personlige oplysninger

Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål om de oplysninger, vi gemmer om dig. Hvis der er en fejl i oplysningerne, eller oplysningerne ændres (adresse, navn, e-mail), er vi taknemmelige, hvis du kontakter os, så vi kan rette dette. Vi har pligt til at informere dig om registrerede oplysninger om dig inden for 30 dage.

Du har ret til at bede os om at slette, ændre eller begrænse behandlingen af ​​personoplysninger og modsætte os visse former for behandling. Du kan altid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage (som er baseret på dit tidligere samtykke).

Vi bruger cookies

Cookies er cookies, der indeholder små midlertidige filer. Disse gemmes på din enhed, når du besøger et websted. Vi bruger denne cookie til at analysere brugermønsteret på vores hjemmeside, men også for at give dig skræddersyede oplysninger om markedsføring. Ved at analysere brugermønsteret på hjemmesiden kan vi forbedre og optimere for at give brugerne en bedre oplevelse på hjemmesiden.

Du kan aktivere og deaktivere cookies via indstillingerne i din browser. Hvis du vælger at afvise cookies, kan det medføre, at nogle funktioner og tjenester på webstedet holder op med at arbejde. Vi bruger Google Analytics som et analyseværktøj, denne service bruger cookies.