TØMRERFIRMAET SØREN VÆGTER

Tømrerfirmaet Søren Vægter startede i 1999 som enkeltmandsvirksomhed med udgangspunkt i Søren Vægters lejlighed i Århus. Senere rykkede forretningen på “landet” og virksomheden er gennem årene vokset støt. I 2019 blev firmaet en del af Montera Gruppen og navnet skiftede derfor til Montera. Vores Byggeafdeling udfører stadig alle former for tømrer- og snedkeropgaver i Aarhus, Skanderborg, Harlev og Hørning, men arbejder også gerne i hele Østjylland. Vi kører gerne langt for at løse din opgave. Ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Langt det meste tømrerarbejde, vi udfører, er på overslagspris eller regnings-/tillidsafregning, da det er vores opfattelse, at det er den løsning, som kunde og håndværker får langt mest ud af. Vi arbejder dog også meget gerne efter tilbud, hvis det er vigtigt for dig, at du ved præcist, hvad et projekt kommer til at koste.

Montera påtager sig mange projekter som totalentreprise/hovedentreprenør, så du som kunde kun skal tale med os. Vi står for koordineringen, så byggeperioden bliver så kort og gnidningsfri som muligt.​​

​Vi har et dagligt og tæt samarbejde med en hel flok lokale håndværkere, blandt andre elektriker, murer, entreprenør, gartner, maler, blikkenslager, VVS, gulvsliber, gulvbelægnings- og køkken-bad-garderobe leverandør m.fl. Hvis der er behov for en arkitekt eller ingeniør, kan dette også lade sig gøre.

Montera er certificeret Energivejleder og det er meget vigtigt for os at have øje på energioptimeringer – både for at skåne miljøet og pengepungen. ​

Vores ansatte er et godt, sammentømret team, der er drevet af en stor faglig stolthed og glæde for faget!​

montera danmark
montera danmark

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!