MONTERING AF BADEVÆRELSESMØBLER

Skal du renovere dit badeværelse? For mange mennesker er det svært at tage fat på at renovere badeværelset – men vi står klar til at hjælpe.

Fortæl os hvilken type badeværelse, du ønsker, så vil vi tage udgangspunkt i dette. Badeværelset er super vigtigt i ethvert hjem, og hos Montera har vi meget bred erfaring med det at arbejde i vådrum. Derfor koordinerer vi både VVS og andre nødvendige faggrupper, lige fra projektets begyndelse. Og vi sørger naturligvis for at koordinere alle opgaver, der skal løses.

På denne måde får du ikke kun en ordentlig og veldokumenteret løsning, men du sparer også på unødvendige, dyre mellemled og forsinkelser.

Hvorfor bruge Montera til renovering af dit badeværelse?

  • Du har én kontaktperson
  • Vi koordinerer samtlige faggrupper med garanti for kvaliteten
  • Vi giver 10 års garanti på badeværelserne
  • Montera garanterer professionelt udført arbejde i alle faser
  • Du får som kunde forudsigelighed og sikkerhed

Vi hjælper dig fra start til slut

Ved at bestille badeværelsesmontering hos os, hjælper vi dig fra start til slut. Det betyder, at vi hjælper dig gennem hele projektet. Vi nedbryder det gamle badeværelse, koordinerer vægge og VVS og samler alt inventar og badeværelsesudstyr. Du vil have én kontaktperson gennem hele projektet, da vi har kontakten til elektrikere, blikkenslagere, murere og tømrere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!